Elq.am-ը գրում է․
Գիտնականների հետազոտությունների արդյունքում պարզ է դարձել, որ ռեստորաններում, սննդի կետերում ուտելիքի ընտրության լայն հնարավորությունը հաճախ կարող է շփոթեցնել հաճախորդներին: Այդ պատճառով կան վայրեր, որտեղ փորձում են դասակարգել տեղեկությունները՝ առանձնացնելով սովորական և դիետիկ ճաշացանկը, ինչը կարող է հանգեցնել առողջական վատ հետևանքների: Գիտնականներ Ջեփրի Փարքերը և Դոնալդ Լեմանը մի շարք օնլայն փորձարկումներ են իրականացրել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://elq.am/69259.html
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



