Life.panorama.am-ը գրում է.

Պահքի ուտեստ. Հնդկացորենի կոտլետներ

Բաղադրությունը՝

Հնդկացորեն - 1 բաժակ

Կարտոֆիլ - 4-5 հատ

Աղ-ըստ ճաշակի

Համեմ փոշի - 1 թեյի գդալ

Պաքսիմատ- 70-100 գրամ

Արևածաղկի ձեթ - 50 գրամ

Պատրասատման եղանակը՝

Հնդկացորենը լվանալ, ապա վրան եռացրած ջուր լցնել (2-2,5 բաժակ): Դնել կրակի վրա 25-30 րոպե:

Կարտոֆիլը եփել, ապա մաքրել:

Մսաղացով  անցկացնել  հնդկացորենը  և կարտոֆիլը: Այն աղով համեմել, ապա ավելացնել համեմի փոշի:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել