Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Հնդկացորեն - 1 բաժակ
Կարտոֆիլ - 4-5 հատ
Աղ-ըստ ճաշակի
Համեմ փոշի - 1 թեյի գդալ
Պաքսիմատ- 70-100 գրամ
Արևածաղկի ձեթ - 50 գրամ
Պատրասատման եղանակը՝
Հնդկացորենը լվանալ, ապա վրան եռացրած ջուր լցնել (2-2,5 բաժակ): Դնել կրակի վրա 25-30 րոպե:
.jpg)
Կարտոֆիլը եփել, ապա մաքրել:
.jpg)
Մսաղացով անցկացնել հնդկացորենը և կարտոֆիլը: Այն աղով համեմել, ապա ավելացնել համեմի փոշի:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



