Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Հավի բդիկներ - 4 հատ
Սմբուկ (փոքր) - 2 հատ
Պղպեղ - 1 հատ
Պանիր - 150 գրամ
Բուսական յուղ
Պղպեղ, աղ- ըստա ճաշակի
Պատրսատման եղանակը՝
Սմբուկներն երկարությամբ կտրատել, աղով համեմել և թողնել 15 րոպե: Ապա այն բուսական յուղով տապակել: Պղպեղը տապակել: Այն ապա կտրատել երկարությամբ:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/04/02/recept-smbuk/125776
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



