Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Թթվասեր-1 բաժակ (12 ճաշի գդալ)
Հյութ (բալի կամ այլ հատապտղի) - 1 բաժակ
Շաքարավազ-ըստ ճաշակի
Դոնդող- 2 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը՝
Դոնդողի վրա ջուր լցնել և դնել դանդաղ կրակի վրա: Շաքարավազը թթվասերով հարել: Դոնդողի կեսը լցնել թթվասերի զանգվածի մեջ, կրակի վրայից հանել:
.jpg)
.jpg)
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/02/15/recept-dondox/96133
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել