Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Դոնդող «Սիրահար սրտեր»

Բաղադրությունը՝

Թթվասեր-1 բաժակ (12 ճաշի գդալ)

Հյութ (բալի կամ այլ հատապտղի) - 1 բաժակ

Շաքարավազ-ըստ ճաշակի

Դոնդող- 2 ճաշի գդալ

Պատրաստման եղանակը՝

Դոնդողի վրա ջուր լցնել և դնել դանդաղ կրակի վրա:  Շաքարավազը թթվասերով հարել: Դոնդողի կեսը լցնել թթվասերի զանգվածի մեջ, կրակի վրայից հանել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել