Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Մուգ շոկոլադ-100 գրամ
Կաթ կամ սերուցք- 250 մլ
Ջուր-1-2 ճաշի գդալ
Շաքարավազ-ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը՝
Շոկոլադը մանր կտրատել և հալել ջրային շոքեբաղնիքի միջոցով, ապա ավելացնել ջուրը և այնքան խառնել, որ միատարր զանգված ստանալ:
.jpg)
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



