Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը`
Սալորաչիր-300 գրամ

Ընկույզ-300 գրամ

Դարչինի փոշի-3 գրամ
Նարնջի կեղև-1 թեյի գդալ
Վանիլային շաքարավազ-1 թեյի գդալ
Շաքարավազ-100 գրամ
Կարագ-25 գրամ
Կոնյակ- 25 մլ
Պատրաստման եղանակը`
Սալորաչիրն առանց կորիզի թրջել: Ընկույզը բաժանել երկու մասին, մի մասը փշրանքների վերածել, իսկ մյուս մասը դանակով կտրատել: Սալորաչիրը մսաղացով աղալ և ընկույզի փշրանքներով խառնել, որպեսզի միատարր զանգված ստանալ:

Կաթսայի մեջ կարագը հալեցնել, ապա ավելացնել շաքարավազ, դարչին, վանիլային շաքարավազ, նարնջի կեղև և կոնյակ: Լավ խառնել և թողնել մի քանի րոպե կրակի վրա:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/02/10/bafgadratoms/91311
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



