Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս.  Չորացրած մրգերով կոնֆետ

Բաղադրությունը`

Սալորաչիր-300 գրամ

Ընկույզ-300 գրամ

Դարչինի փոշի-3 գրամ

Նարնջի կեղև-1 թեյի գդալ

Վանիլային շաքարավազ-1 թեյի գդալ

Շաքարավազ-100 գրամ

Կարագ-25 գրամ

Կոնյակ- 25 մլ

 

Պատրաստման եղանակը`

Սալորաչիրն առանց  կորիզի  թրջել:  Ընկույզը բաժանել երկու մասին, մի մասը փշրանքների վերածել, իսկ մյուս մասը  դանակով կտրատել: Սալորաչիրը մսաղացով աղալ և ընկույզի փշրանքներով խառնել, որպեսզի միատարր զանգված ստանալ:

Կաթսայի մեջ կարագը հալեցնել, ապա ավելացնել շաքարավազ, դարչին, վանիլային շաքարավազ, նարնջի կեղև և կոնյակ: Լավ խառնել և թողնել մի քանի րոպե կրակի վրա:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել