Վարսակի շիլան կարող է նաև վնասել առողջությանը Panorama.am-ը գրում է.

Ավստրալիացի գիտնականների հետազոտությունները ցույց են տվել, որ վարսակի շիլայի հաճախակի օգտագործումը, որը անգլիացիների նախաճաշի հիմնական բաղադրիչն է հանդիսանում, քայքայում են ոսկրային հյուսվածքները:

Մասնագետների կարծիքով` վարսակի շիլայի հանդեպ չափից ավելի սերը` առողջության հետ կապված լուրջ խնդիրներ կառաջացնի: 

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել