Tert.am-ը գրում է.

Ուտելուց հետո մեղքի զգացումն ու ընդունած սննդի կալորիականությունը գիրացման պատճառ են հանդիսանում, այս մասին հաղորդում է Росбалт.ru-ն՝ հղում կատարելով kedem.ru-ին:

Դիետա պահպանող՝ 18-ից 86 տարեկան 300 մարդկանց 27%-ը, որոնք շոկոլադապատ թխվածք ուտելուց հետո մեղքի զգացողություն են ունեցել, նրանց մոտ ավելի բարձր է եղել գիրացման հավանականությունը, քան այն 37%-ի մոտ, որոնք ուտելուց հետո ուրախ և երջանիկ են զգացել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել