Life.panorama.am-ը գրում է.
Շատերն են սիրում երշիկ ուտել, սակայն քչերն են երշիկ ուտելիս կռահում, թե ինչով է այն պատրաստված: Իրականում երշիկ կարելի է պատրաստել ամեն ինչից: Օրինակ, արևմտյան երկրներում մշակել են երշիկի պատրաստման հատուկ տեխնոլոգիա, որը կիրառվում է մասսայաբար: Երշիկը հիմնականում ունի հետևյալ բաղադրությունը՝ ջուր, սոյա, ամենատարբեր համային հավելումներ և շատ քիչ միս: Մասնագետներն ասում են, որ այդ տոխնոլոգիայի շնորհիվ երշիկի մեջ կարելի է ներառել ինչ ասես:
Երշիկը սովորաբար պատրաստվում է այսպես՝
1.Էմուլսիա: Այն պատրաստվում է կաշվից և մսարտադրության բոլոր մնացորդներից: Հատուկ տեխնոլոգիայով դրանց խառնուրդից ստացվում է այս զանգվածը:

2.Սոյայի փոշի

3.Թռչնի միս

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/02/08/ershik/91011
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել