Life.panorama.am-ը գրում է.

Հայտնի է, որ պիցցայի ձևերից և չափսերից կախված է նաև նրա համը: Այդ պատճառով բրիտանացի մաթեմատիկոս Եվգենիա Չենգը որոշեց գիտական մոտեցում ցուցաբերել այս ուտեստի օպտիմալ չափսերը որոշելու համար:
Նա ուսումնասիրել է պիցցայի ընդհանուր չափսը, խմորի հաստությունը և միջուկի քանակը` մեկ կծումի համար:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/02/08/perfect-pizza/90824
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



