Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս.  Աղցան «Թբիլիսի»

Բաղադրությունը՝

Կարմիր լոբի-1 տուփ

Տավարի ֆիլե-200 գրամ

Սոխ-1 հատ

Պղպեղ-1 հատ

Սխտոր-2 պճեղ

Ընկույզ-50 գրամ

Համեմ-1 փունջ

Խմելի-սունելի-ըստ ճաշակի

Աղացած սև պղպեղ-ըստ ճաշակի

Աղ-ըստ ճաշակի

Ձեթ-4/5 ճաշի գդալ

Պատրաստման եղանակը՝

Միսը քառակուսիներով կտրատել և եփել:

Սոխը կիսալուսանաձև կտրատել: Պղպեղը բարակ շերտերով կտրատել:  Ընկույզը մանր կտրատել: Սխտորը ճզմել: Համեմը մանր կտրատել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել