Tert.am-ը գրում է.

Գերմանացի գիտնականները պարզել են, որ գեր մարդկանց մոտ ուտելուց հետո հագեցվածության զգացողություն չի առաջանում գլյուկագոն հորմոնների խախտումների պատճառով, քանի որ հենց այդ հորմոններն են մասնակցում ախորժակի կարգավորման գործընթացին:

Ըստ Росбалт.ru-ի՝ հետազոտության արդյունքները կարող են իրենց ներդրումն ունենալ ճարպակալման բուժման նոր մեթոդների զարգացման գործում:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել