Բաղադրությունը

 

200 գր. սպագետի,
150 գր. սոխ,
300 գր. սունկ,
250 մլ. սերուցք 10-15 %
կանաչի՝ ըստ ճաշակի,
ձեթ, աղ, պղպեղ:

Պատրաստման եղանակները

 

Սոխը մանր կտրատել, կտրատել սունկը քառակուսիների տեսքով, այնուհետև կանաչին մանրացնել: Ձեթի մեջ տապակել սոխը, ավելացնել կտրատված սունկը, աղը, պղպեղը և եփել այն 10-15 րոպե: Այս ամենին ավելացնել սերուցքը և թողնել կրակի վրա մինչև եռալը:
Սպագետին եփել այնպես, ինչպես գրված է իր փաթեթի վրա: 
Ափսեի մեջ լցնել սպագետին, այնուհետև սոուսը և զարդարել այն կանաչիով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել