Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրություն
Երշիկ պեպերոնի-250 գրամ
Տոմատի սոուս-200 գրամ
Սոխ -1 գրամ
Մոցարելլա պանիր-300գրամ
Խմոր
Ջուր-250մլ
Ձեթ -40մլ
Շաքարավազ-20 գրամ
Չոր խմորիչ-8 գրամ
Ալյուր-750 գրամ
Աղ-10 գրամ
Պատրաստման եղանակ
Ջրի մեջ լցնել շաքարավազ և ձեթ, այնուհետև ալյուրի հետ խառնած չոր խմորիչ:
Խմորը գնդերի բաժանել: Այն ծածկել ուտելիքի համար նախատեսված տոպրակով և թողնել 30-40 րոպե:
Երշիկը բարակ շերտերով կտրատել:
Մոցարելլա պանիրը և սոխը օղակաձև կտրատել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2013/11/19/pizza-peperoni/38678
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել