Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Կարտոֆիլ - 1 կգ
Սոխ - 2 հատ
Սերուցք (20% յուղ) - 250 մլ
Հավի արգանակ - 1լիտր
Սխտոր - 2 պճեղ
Խմելի-սունելի - 1 թեյի գդալ
Սամիթ
Պատրաստման եղանակը՝
Կարտոֆիլը մաքրել և մեկ պճեղ սխտորով և հավի արգանակով եփել:


Սոխը կլորավուն կտրատել, սխտորը նույնպես կտրատել: Ձեթով տապակել սխտորը, ապա ավելացնել սոխը և մի քանի րոպե տապակել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/02/22/crem-apur/101172
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



