Անհրաժեշտ է`

2 մեծ կարտոֆիլ

100 գ կարագ

100 գ պարմեզան

բուսական յուղ

60 մլ խիտ սերուցք

60 գ կոշտ պանիր

աղ

Պատրաստման եղանակը`

1. Կարտոֆիլը լվանում ենք, շերտեր անում, բայց ոչ մինչև վերջ:

2. Կտրատում ենք պարմեզանն ու կարագը կտորներով և հերթով տեղադրում կարտոֆիլի մեջ:

3. Կարտոֆիլը տեղադրում ենք ջեռոց 200 աստիճանի տակ 45 րոպեով:

4. Հանում ենք և լցնում սերուցքը:

5. Դրանից հետո ցանում ենք կոշտ պանիրն ու դնում ջեռոց ևս 15 րոպեով:

Բարի ախորժակ:

 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել