1in.am-ը գրում է.

Դիզայներ Ջուլիան Լեհներին հաջողվել է ուտելիքի համար նախատեսված փայտիկները համատեղել կոկտեյլ ըմպելու համար կիրառվող ձողիկների հետ: Յուրաքանչյուր փայտիկ խոռոչ ունի: Փայտիկի լայն ծայրը փակվում է խցանով, իսկ բարակ ծայրին մի քանի անցքեր կան, որոնցով հարմար է խմել լապշայի կամ ապուրի հեղուկ մասը:

Այս միջոցն ավելի էսթետիկ է, քան ապուրը պնակի պռունկից խմելու ասիական սովորույթը: 

Այս մասին հաղորդում է Kedem.ru կայքը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել