Բաղադրությունը՝
1 անանաս, կտրատեք օղակաձև 1,2-1,5սմ հաստությամբ (կենտրոնի հատվածը հանեք)
Ալյուր – ¾բաժակ
Փխրեցուցիչ – ½ թեյի գդալ
Սոդա – ¼ թեյի գդալ
Մի պտղունց աղ
1 ձու
Վանիլին – ½թեյի գդալ
Հալեցրած կարագ
Կաթ – 1 բաժակ
Պատրաստման եղանակը՝
1. Միջին ուժգնության կրակի վրա տաքացրեք թավան: Բոլոր բաղադրիչները խառնեք իրար, որպեսզի ստանաք խմորը:
2. Ամեն մի անանասի օղակ ընկղմեք խմորի մեջ, այնուհետև երկու կողմից, կարագով թավայի մեջ տապակեք:
3. Մատուցեք տաք վիճակում, մեղրի և անանասի կտորների հետ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



