Ladynews.am-ը գրում է.
Այս եզրակացությանն են հանգել Հարվարդի համալսարանի հասրակական առողջության բաժանմունքի գիտնականները:
Ամերիկյան մասնագետները պարզել են, որ ձկի և ծովամթերքի սիրահարները ապրում են 2.2 տարի ավելի: Գիտնականները 16 տարի հետազոտություն են կատարել, ուսումնասիրել են 65 տարեկանից բարձր 2600 մարդու սրտանոթները և նկատել, որ ձկնամթերքի սիրահարներն ունեն բարձր օմեգա-3 ճարպային թթվի մակարդակ և միջինը 2.2 տարի ավել են ապրում, քան ավելի ցածր oմեգա-3 թթու ունեցողները:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել