Բաղադրությունը
500 մլ. կեֆիր,
4 ճգ. շաքարավազ,
1 ձու,
2.5-3 բաժակ ալյուր,
1 թգ. սոդա,
1 թեյի գդալ կակաո
մի պտղունց աղ,
Պատրաստման եղանակը
Կեֆիրը տաքացնել վրան ավելացնել շաքարավազը, ձուն, սոդան, կակաոն աղը, ալյուրը հերթականությամբ և լավ խառնել: Այնուհետև թավան տաքացնել, մեջը լցնել մի քիչ ձեթ և ճաշի գդալի օգնությամբ խմորը լցնել թավայի մեջ: Տապակել երկու կողմից:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



