Բաղադրությունը

 

500 մլ. կեֆիր,
4 ճգ. շաքարավազ,
1 ձու,
2.5-3 բաժակ ալյուր,
1 թգ. սոդա,

1 թեյի գդալ կակաո
մի պտղունց աղ,

Պատրաստման եղանակը

 

Կեֆիրը տաքացնել վրան ավելացնել շաքարավազը, ձուն, սոդան, կակաոն աղը, ալյուրը հերթականությամբ և լավ խառնել: Այնուհետև թավան տաքացնել, մեջը լցնել մի քիչ ձեթ և ճաշի գդալի օգնությամբ խմորը լցնել թավայի մեջ: Տապակել երկու կողմից:


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել