Բաղադրությունը

ձու - 2 հատ

քերած պանիր - 150 գրամ

մաղադանոս

սև պղպեղ - կես թեյի գդալ

աղ - 1 թեյի գդալ

բրինձ - 50 գրամ

չորացրած հաց -կես թեյի բաժակ (сухарики)

ձեթ

 

Պատրաստման եղանակը

Ձվերը, պանիրը, մաղադանոսը, աղն ու պղպեղը խառնել և դնել սառնարանը: 2 բ. ջրով եփել բրինձը, սառեցնել և ավելացնել ձվի խառնուրդին` անընդհատ խառնելով: Թողնել 1 ժամ, որ սառչի: Չորահացը լցնել ափսեի մեջ: Ձեռքերը թրջել և բրնձի խառնուրդով փոքրիկ գնդեր պատրաստել, այնուհետև դրանք պատել չորահացով: Խորը տապակի մեջ ձիթայուղ լցնել (այնքան, որ ծածկի գնդերը) և տապակել գնդերը` պարբերաբար շրջելով:



Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել