Aysor.am-ը գրում է.
Բրիտանական հրուշակեղեն արտադրողերից մեկը` ծագումով հնդիկ Անիշ Պոպատը, սկսել է արտադրել շոկոլադ` հատուկ նիհարելու համար:
Պոպատը ստեղծել է քաղցրավենիքի նոր բանաձև: Նա արտադրում է շոկոլադե տրուֆելներ` կակաոյին խառնելով բուրումնավետ ջուր:
Նշենք, որ ստացված քաղցրավենիքը պարունակում է ընդհամենը քսան կիլոկալորիա:
Ինչպես տեղեկացնում է facte.ru-ն, արտադրողը խոստովանել է, որ բանաձևը մշակելու գործում իրեն օգնել են մաթեմատիկական գիտելիքները:
Անիշը հույս ունի, որ նոր շոկոլադը մարդկանց միաժամանակ կօգնի ազատվել ավելորդ քաշից և վայելել շոկոլադ ուտելու հաճույքը` չմտածելով հետևանքների մասին:
Նյութի աղբյուր՝ http://aysor.am/am/news/2013/09/17/choklate/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել