Aysor.am-ը գրում է.

Բրիտանական հրուշակեղեն արտադրողերից մեկը` ծագումով հնդիկ Անիշ Պոպատը, սկսել է արտադրել շոկոլադ` հատուկ նիհարելու համար: 

Պոպատը ստեղծել է քաղցրավենիքի նոր բանաձև: Նա արտադրում է շոկոլադե տրուֆելներ` կակաոյին խառնելով բուրումնավետ ջուր: 

Նշենք, որ ստացված քաղցրավենիքը պարունակում է ընդհամենը քսան կիլոկալորիա:
Ինչպես տեղեկացնում է facte.ru-ն, արտադրողը խոստովանել է, որ բանաձևը մշակելու գործում իրեն օգնել են մաթեմատիկական գիտելիքները: 

Անիշը հույս ունի, որ նոր շոկոլադը մարդկանց միաժամանակ կօգնի ազատվել ավելորդ քաշից և վայելել շոկոլադ ուտելու հաճույքը` չմտածելով հետևանքների մասին: 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել