Բաղադրությունը`

  • կաթ 3 բաժակ
  • կարագ 3 ճ. գդալ
  • դարչին 1 թ. գդալ
  • շաքարավազ  3/4 բաժկ
  • ռոմ 3 ճ. գդալ
  • չամիչ  1/2 բաժակ
  • սպիտակ հաց կամ բուլկի  7 կտոր
  • ձու 4 հատ

Պատրաստման եղանակը`

  1. Թասի մեջ տաքացրեք կաթը, կարագը, դարչինը, ռոմը և չամիչը: Շաքարը պետք է հալվի:
  2. Կտրատեք նախորդ օրվա սպիտակ հացը կամ բուլկին, դնել թխելու համար նախատեսված խորը տապկոցի մեջ և վրան լցնել տաք կաթով զանգվածը: Թողեք այդպես մնա կես ժամ, որպեսզի հացը իր մեջ ներծծի կաթը:.
  3. Թեթև հարեք ձուն, լցրեք հացի վրա, դրեք որպեսզի թխվի 50 րոպե` 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել