Բաղադրությունը`
- կաթ 3 բաժակ
- կարագ 3 ճ. գդալ
- դարչին 1 թ. գդալ
- շաքարավազ 3/4 բաժկ
- ռոմ 3 ճ. գդալ
- չամիչ 1/2 բաժակ
- սպիտակ հաց կամ բուլկի 7 կտոր
- ձու 4 հատ
Պատրաստման եղանակը`
- Թասի մեջ տաքացրեք կաթը, կարագը, դարչինը, ռոմը և չամիչը: Շաքարը պետք է հալվի:
- Կտրատեք նախորդ օրվա սպիտակ հացը կամ բուլկին, դնել թխելու համար նախատեսված խորը տապկոցի մեջ և վրան լցնել տաք կաթով զանգվածը: Թողեք այդպես մնա կես ժամ, որպեսզի հացը իր մեջ ներծծի կաթը:.
- Թեթև հարեք ձուն, լցրեք հացի վրա, դրեք որպեսզի թխվի 50 րոպե` 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



