Tert.am-ը գրում է.

Լրագրող և էկոլոգ Գալուստ Նանյանը խորհուրդ է տալիս այցելել Եղեգնաձոր-Վայք միջպետական ճանապարհին տեղակայված խորտկարաններ և երևանյան որոշ ռեստորաններ: Ուսումնասիրել ճաշացանկը կամ բանավոր հարցնել, թե ինչ կառաջարկեն ուտել տվյալ «օբյեկտ»-ում:

«Մենյուի մեջ գրած է` բեզոարյան այծի խորոված, արջի խաշլամա: Եթե գրած էլ չէ, ուրեմն կառաջարկեն: Սա ինչպե՞ս հասկանանք…կամ իրոք մեզ մատուցում են բեզոարյան այծի խորոված ու արջի մսից խաշլամա, ու դա արդեն մտածելու տեղիք է տալիս բնապահպանական առումով, կամ մեզ պարզապես խաբում են ու էդ ամենը բլեֆ է»...

Նյութն ամբողջությամբ՝ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել