Բաղադրությունը
ձու- 8 հատ,
լոլիկ չերի- 200 գ,
սոխ-1 գլուխ,
ձիթապտղի յուղ- 4 ճ. գդալ,
չորացրած, փշրած մաղադանոս- 2ճ. գդալ,
մեկ պտղունց քերած ընկույզ,
սև, աղացած պղպեղ, աղ
Պատրաստման եղանակը
Լոլիկները լվացեք, մաքրեք կեղևը և երկու մասի բաժանեք: Սոխը կտրատեք կիսաշրջանաձև: Ձուն հարեք, խառնեք կանաչին, ընկույզը, պղպեղը, աղը և լավ խառնեք:
Սոխը թեթև կարմրացրեք յուղի մեջ, վրան լցրեք ձվով զանգվածը, վրան շարեք լոլիկը և տապակեք օմլետը 10 րոպե: Մատուցեք տաք վիճակում: Բարի ախորժակ:)




Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



