Բաղադրությունը

ձու- 8 հատ,

լոլիկ չերի- 200 գ,

սոխ-1 գլուխ,

ձիթապտղի յուղ- 4 ճ. գդալ,

չորացրած, փշրած մաղադանոս- 2ճ. գդալ,

մեկ պտղունց քերած ընկույզ,

սև, աղացած պղպեղ, աղ

 

Պատրաստման եղանակը

Լոլիկները լվացեք, մաքրեք կեղևը և երկու մասի բաժանեք: Սոխը կտրատեք կիսաշրջանաձև: Ձուն հարեք, խառնեք կանաչին, ընկույզը, պղպեղը, աղը և լավ խառնեք:

Սոխը թեթև կարմրացրեք յուղի մեջ, վրան լցրեք ձվով զանգվածը, վրան շարեք լոլիկը և տապակեք օմլետը 10 րոպե: Մատուցեք տաք վիճակում: Բարի ախորժակ:)

Tasty Kitchen Blog: Zhong-Xi Breakfast. Guest post by Amy Johnson of She Wears Many Hats, recipe submitted by TK member Dani of Expat Cucina.

Tasty Kitchen Blog: Zhong-Xi Breakfast. Guest post by Amy Johnson of She Wears Many Hats, recipe submitted by TK member Dani of Expat Cucina.

Tasty Kitchen Blog: Zhong-Xi Breakfast. Guest post by Amy Johnson of She Wears Many Hats, recipe submitted by TK member Dani of Expat Cucina.

Tasty Kitchen Blog: Zhong-Xi Breakfast. Guest post by Amy Johnson of She Wears Many Hats, recipe submitted by TK member Dani of Expat Cucina.

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել