Անհրաժեշտ է`

1 կարտոֆիլ

2 ճաշի գդալ թթվասեր

կանաչ սոխ

30 գրամ պանիր

Պատրաստման եղանակը`

Տաքացրեք ջեռոցը մինչև 190 աստիճան: Խորովեք կարտոֆիլը: Հանեք ջեռոցից, կիսեք և հանեք միջուկը: Միջուկին խառնեք թթվասերն ու սոխը: Ստացված խառնուրդը լցրեք կարտոֆիլի մեջ, վերևից ցանեք քերած պանիր:

Ստացված կարտոֆիլները տեղադրեք տապակի վրա և տապակեք 20-25 րոպե, մինչև պանիրը չհալի և չդառնա խռթխռթան:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել