Aysor.am-ը գրում է.
Կիվին կարող է պաշտպանել սիրտը տարբեր հիվանդություններից: Նորվեգացի գիտնականները նկատել են, որ կիվին օրգանիզմի վրա ազդում է այնպես, ինչպես ասպիրինը:
Կիվին կարող է այրել այն ճարպերը, որոնք փակում են շնչերակը` նվազեցնելով թրոմբների առաջացման ռիսկը: Այն, միաժամանակ շատ համեղ և օգտակար է: Օրական 2-3 կիվիի օգտագործումը կարող է սիրտը պաշտպանել հիվանդություններից:
Նման սննդակարգը 1 ամիս պաշտպանելու դեպքում արյան մեջ 15 տոկոսով կնվազի ճարպաթթուների մակարդակը և 18 տոկոսով` թրոմբների ձևավորման ռիսկը:
Նյութն ամբողջությամբ՝ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://aysor.am/am/news/2013/08/28/kivi/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել