Aysor.am-ը գրում է.

Կիվին կարող է պաշտպանել սիրտը տարբեր հիվանդություններից: Նորվեգացի գիտնականները նկատել են, որ կիվին օրգանիզմի վրա ազդում է այնպես, ինչպես ասպիրինը:

Կիվին  կարող է այրել այն ճարպերը, որոնք փակում են շնչերակը` նվազեցնելով թրոմբների առաջացման ռիսկը: Այն, միաժամանակ շատ համեղ և օգտակար է: Օրական 2-3 կիվիի օգտագործումը կարող է սիրտը պաշտպանել հիվանդություններից:

Նման սննդակարգը 1 ամիս պաշտպանելու դեպքում արյան մեջ 15 տոկոսով կնվազի ճարպաթթուների մակարդակը և 18 տոկոսով` թրոմբների ձևավորման ռիսկը: 

Նյութն ամբողջությամբ՝ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել