Անհրաժեշտ է՝
5 միջին չափի խաշած կարտոֆիլ
2 հավկիթ
100 գրամ պաքսիմատ
2-3 ճաշի գդալ ալյուր
բուսական յուղ
սև պղպեղ, աղ
համեմ, սամիթ (ըստ ցանկության)
Պատրաստման եղանակը՝

1. Կարտոֆիլը եփել, մաքրել կեղևը, քերել կամ աղալ:

2. Ավելացնել հավկիթը, համեմունքները, լավ խառնել:

3. Ստացված զանգվածին ավելացնել ալյուր, կրկին խառնել: Կարտոֆիլային ձողիկների հումքը պատրաստ է:

4. Պանիրը երկարությամբ կտրատել:

5. Խոնավ ձեռքերով ձևավորել կարտոֆիլային ձողիկներ, մեջտեղում դնելով պանիրը, գլորել պաքսիմատի մեջ և չորս կողմից տապակել բուսայուղի մեջ մինչև կարմրելը:

6. Կարտոֆիլային ձողիկները կարող եք մատուցել ցանկացած սոուսի հետ:
Բարի ախորժակ :)
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



