Բաղադրամասեր
քամած մածուն,
սխտոր,
սամիթ,
ընկույզ։
Պատրաստման եղանակը
Լավագույն համ ստանալու համար քամել մածունը տնային պայմաններում։
Սխտորը կտրատել, վրան լցնել աղ և դանակով ճզմել, որպեսզի ստացվի մածուկի նման զանգված։
Սամիթը կտրատել և խառնել։
Աղը՝ ըստ համի։
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/12570?fbclid=IwAR0TCgyJgIalzCFT552Lg_hUemxcUgHLpcwcJxSwYSqWVq475tLfsv_NOuY
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել