Բաղադրամասեր
Միս` 1,5 կգ,
Աղ, պղպեղ,
Ծովաբողկի արմատ` 8-10 թեյի գդալ,
Արքայախնձոր` 8-10 կտոր,
Պանիր` 250 գ,
Ատամի չոփիկներ,
Ալյուր 100 գ,
Ձու 4 հատ,
Չորահաց` 200 գ:
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/12339?fbclid=IwAR0rchqCxmw67urf2kqSZxSNNBQ3gy-oDfL4_CpztzhidGvhvZdo96P3OT0
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել