Բաղադրամասեր

Խմորը՝
+/- 230 գ ցորենի ալյուր
100 գ թթվասեր
70 գ կարագ
50 գ շաքարավազ
1 միջին ձու
0,5 գդալ սոդա կամ 1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
Մի պտղունց աղ և վանիլ

Վրան պատելու համար՝

Ընկույզ + շաքար + հիլ
Չամիչ + վանիլային շաքար
Ծիրանի ջեմ
Խնձորի ջեմ։

 

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել