Բաղադրամասեր
Խմորի համար՝
520 գ ալյուր,
0,5 լ մածուն,
1 թ/գ սոդա,
2 ճ/գ ձեթ,
1 թ/գ աղ։
Միջուկի համար՝
800-1000 գ կարտոֆիլ,
300 գ կաթնաշոռ,
3-4 ճ/գ ձեթ,
սամիթ,
աղ, սև պղպեղ՝ ըստ համի,
ձեթ՝ տապակելու համար։
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/11628?fbclid=IwAR1hADvu3tyTRtLFva5u3qI-O0jJRrvs9VDaYyS0quN3wJJ9rHUVxqo4U_g
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել