Բաղադրիչներ

1. Կեֆիր – 230 մլ
2. Ձու – 3 հատ
3. Սոդա – 1 թ/գ
4. Շաքարավազ -130 գ
5. Վանիլին
6. Բուսական յուղ – 5 ճ/գ
7. Կակաո – 5 ճ/գ
8. Փխրեցուցիչ – 10 գ
9. Ալյուր – 200 գրամ
10. Թթվասեր – 1 լիտր
11. Շաքարի փոշի – 150 գ
12. Թթվասերը խտացնող նյութ
13. Ելակ – 200 գ

Պատրաստման եղանակը՝

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել