Բաղադրիչներ
- չորահաց - 150 գ
- կաղամբ - 300-350 գ
- մարինացված վարունգ - 150 գ
- պահածոյացված եգիպտացորեն - 200 գ
- մայոնեզ - 2-3 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
Կտրատում ենք կաղամբն ու մարինացված վարունգը:
Առանձին ամանի մեջ լցնում ենք չորահացը, եգիպտացորենը, կտրատված կաղամբն ու մարինացված վարունգը, ավելացնում ենք մայոնեզը և խառնում:
Եվ մեր աղցանը պատրաստ է:
Առանձին ամանի մեջ լցնում ենք չորահացը, եգիպտացորենը, կտրատված կաղամբն ու մարինացված վարունգը, ավելացնում ենք մայոնեզը և խառնում:
Եվ մեր աղցանը պատրաստ է:
Մատուցելիս վրան շաղ տվեք կտրատված կանաչի: Ի դեպ, կաղամբով աղցանի ցանկացած բաղադրիչ կարելի է փոփոխել ըստ ձեր նախասիրության։
Նյութի աղբյուր՝ https://www.cooks.am/կաղամբով-աղցան-2/?fbclid=IwAR0HYOE1N_K9V6e4aIXamntPZy1ozsnYNAMBqN_GRU8rEIKskWgrFH4qNq0
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել