Բաղադրիչներ
- շոկոլադ սև - 250 գ
- շաքարի փոշի - 430 գ
- կարագ - 320 գ
- ձու - 2 հատ
- վանիլին - 1 պտղունց
- աղ - 1 պտղունց
Պատրաստման եղանակը
Շոկոլադը հալեցնում ենք այս եղանակով և սառեցնում ենք: Քանի դեռ այն սառչում է, փափկած կարագը հարում ենք վանիլինի ու աղի հետ: Շարունակելով հարել՝ ավելացնում ենք ձուն և շաքարի փոշին:
Լավ հարելուց հետո ավելացնում ենք հալեցրած շոկոլադն ու կրկին հարում ենք, որպեսզի ստանանք միասեռ զանգված:
Կրեմը կարելի է մի փոքր սառեցնել կամ անմիջապես օգտագործել:
Շոկոլադե կրեմը համարվում է աշխարհի բոլոր քաղցրասերների սիրելի դեսերտը: Այն կարելի է վայելել որպես առանձին դեսերտ, օգտագործել որպես կրեմ տորթերի կամ կարկանդակների համար:
Լավ հարելուց հետո ավելացնում ենք հալեցրած շոկոլադն ու կրկին հարում ենք, որպեսզի ստանանք միասեռ զանգված:
Կրեմը կարելի է մի փոքր սառեցնել կամ անմիջապես օգտագործել:
Շոկոլադե կրեմը համարվում է աշխարհի բոլոր քաղցրասերների սիրելի դեսերտը: Այն կարելի է վայելել որպես առանձին դեսերտ, օգտագործել որպես կրեմ տորթերի կամ կարկանդակների համար:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել