Ի դեպ, եթե որոշել եք տորթ «Բաունտի» պատրաստել, առանձնակի ուշադրություն դարձրեք կոկոսի քերուկի ընտրությանը: Կարելի էր խորհուրդ տալ օգտագործել բնական կոկոս, բայց եթե ուզում եք ստանալ հենց «Բաունտիի» բույրը, ստիպված եք օգտագործել կոկոսի պատրաստի քերուկ, քանի որ այնտեղ կան հավելումներ, որոնք ապահովում են «Բաունտի» կոնֆետի բնութագական համը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել