Պատրաստում ենք խմորը: Դրա համար ձուն լավ հարում ենք շաքարավազի հետ 5-7 րոպե՝ մինչև զանգվածի ավելանալը և սպիտակելը:
Ալյուրը, կակաոն և փխրեցուցիչը խառնում ենք, ապա մաս առ մաս ավելացնում հարված ձվով զանգվածի վրա՝ խառնելով ներքևից վերև:
Ձևամանը (մոտավորապես 20 սմ տրամագծով) պատում ենք պերգամենտային թղթով, ապա մի քիչ բուսայուղով, վրան լցնում խմորը: Թխում ենք ջեռոցում 20-25 րոպե 200 աստիճանում: Պատրաստի բիսկվիթը թողնում ենք՝ սառչի 2-3 ժամ:
Պատրաստում ենք միջուկը: Դրա համար կաթսայի մեջ ենք լցնում կաթը, ապա ավելացնում կարագը և շաքարավազը: Դնում ենք կրակի վրա, սպասում՝ կարագը հալչի, որից հետո ավելացնում ենք կոկոսի քերուկը, խառնում: Հասցնում ենք եռման վիճակի և եփում 10-15 րոպե՝ պարբերաբար խառնելով զանգվածը: Ընթացքում զանգվածը պետք է պնդանա, քանի որ կոկոսի քերուկը պետք է ներծծի կաթը կարագի հետ և փափկի: Պատրաստի միջուկը դնում ենք կողքի վրա սառչելու:
Բիսկվիթը կտրում ենք մեջտեղից՝ ստանալով 2 շերտ:
Մի շերտը դնում ենք մեծ ափսեի վրա, վրան շաղ ենք տալիս 5 ճ/գ սերուցքը:
Այնուհետև լցնում ենք ամբողջ միջուկը: Քանի որ միջուկը բավականին շատ է ստացվում, ուստի պետք է այն զգուշորեն տարածել բիսկվիթի ամբողջ մակերեսով՝ գդալով մի քիչ սեղմելով զանգվածը:
Բիսկվիթի երկրորդ շերտը նույնպես ներսի կտրված կողմից ներծծում ենք 5 ճ/գ սերուցքով, ապա ծածկում դրանով բիսկվիթը:
Պատրաստում ենք ջնարակը: Փոքրիկ կաթսայի մեջ ենք լցնում դրա համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները: Տեղափոխում ենք կրակի վրա և խառնելով եփում մինչև միատարր դառնալը և պնդանալը: Տաք ջնարակը լցնում ենք տորթի վրա և հավասարաչափ տարածում ողջ մակերեսով:
Պատրաստի տորթը տեղափոխում ենք սառնարան 3 ժամով, որից հետո միայն անցնում համտեսելուն: