Բաղադրամասեր
- 400 գ սպագետի,
- 200 գ ծաղկակաղամբ,
- 100 գ պանիր,
- պաքսիմատ,
- սոխ, կանաչի,
- ձեթ,
- աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
- Սպագետին եփել, ծաղկակաղամբը խաշել և տապակել ձեթով:
- Առանձին թավայի մեջ սոխառած անել, ավելացնել ծաղկակաղամբը, սպագետին և մանր կտրատված կանաչին:
- Այս ամենը համեմել աղով և պղպեղով: Կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել պանիրը և պաքսիմատը:
- Վերջում վրան մի փոքր ձիթայուղ ավելացնել:
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/post/spagetti-caxkakaxambov
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել