Բաղադրամասեր
- 2 բաժակ թթվասերին ՝
- 2 բաժակ շաքարավազ,
- 0.5 կգ կարագ,
- 1թ/գ սոդա,
- 5 հատ ձու,
- 2 տուփ խտացրած կաթ,
- շոկոլադ և ալյուր
Պատրաստման եղանակը
100 գ կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թ/գ սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:
Բաժանել 7 գնդի:
Թխել առանձին-առանձին:
Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է 2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել: 400 գ կարագը փափկեցնել, լավ հարել:
Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/post/mikado-vory-patrastvum-e-ttvaserov-62
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել