Տոնական սեղանին կարելի է և սպիտակ կակաչների մասին մտածել, դրանք շատ արագ են պատրաստվում, իսկ հյուրերը հիանում են ձեր խոհարարական հմտություններով։ Ներկայացնում ենք այս հրաշք բաղադրատոմսը։
Անհրաժեշտ է
• Խաշած ձվեր
• Փափուկ սերուցքային պանիր
• Սխտոր
• Մայոնեզ կամ մանանեխով թթվասեր
• Կանաչ սոխ
• Մաղադանոս
Պատրաստման եղանակը
1. Ձվերը պինդ խաշել, մաքրել, սուր մասից խաչաձև կտրել և զգուշությամբ հանել դեղնուցները։
2. Ամանի մեջ խառնել դեղնուցը, պանիրը, ծեծած սխտորը, մայոնեզը կամ մանանեխով թթվասերը։
3. Կրեմի համար նախատեսված տոպրակի մեջ լցնել պատրաստած միջուկը, տոպրակի անկյունը կտրել և լցնել սպիտակուցները պատրաստած միջուկով։
4. Դասավորել մատուցման ափսեի մեձ, կանաչ սողով ցողուններ ձևավորել, իսկ տերևները՝ մաղադանոսի ճյուղերով։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել