Life.panorama.am-ը գրում է․
Կոճապղպեղը այնքան հզոր է, որքան իբուպրոֆենը: Այն ավելի լավ է  օգտագործել ջրով: Իբուբրոֆենը կարող է վնասել ստամոքսը և աղիքները: Կոճապղպեղով թեյը օգնում է ձերբազատվել ծնկի ցավից, դաշտանային ցավից:  
 
Այն նաև լավ է մարսողության բարելավման համար: Այն կարող է օգնել հղի կանանց սրտխառնոցին ժամանակ: Հակաօքսիդիչ հատկության շնորհիվ, այն օգնում է կանխել գրիպը, գլխապտույտը և մրսածությունը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել