Բաղադրամասեր
-
300 գ հորթի մսին ՝
-
200 գ կարմիր լոբի,
-
երկու հատ կանաչ պղպեղ,
-
մեկ հատ կարմիր պղպեղ,
-
2 հատ փոքր վարունգ,
-
1 գլուխ սոխ,
-
ձիթայուղ,
-
մաղադանոսն ու աղն՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Հորթ միսը խաշել, երկարավուն ու բարակ կտրատել:
-
Նույն չափի ձողիկներով կտրատել պղպեղներն ու վարունգը:
-
Սոխը կտրատել, թեթևակի տապակել բուսայուղով:
-
Ավելացնել պղպեղները, մի փոքր տապակել:
-
Եփել լոբին:
-
Զանգվածին խառնել միսը, լոբին, լցնել ամանի մեջ:
-
Ավելացնել վարունգը, աղ անել, զարդարել կանաչիով:
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/post/karmir-lobov-evmsov-axcan-6554?fbclid=IwAR3gRu_CF9w2fa82iANNzzc3KXYw_8KBKMDC3qwXGzM8n0jjVg-9NIkXnGk
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել