300 գ հորթի մսին ՝
200 գ կարմիր լոբի,
երկու հատ կանաչ պղպեղ,
մեկ հատ կարմիր պղպեղ,
2 հատ փոքր վարունգ,
1 գլուխ սոխ,
ձիթայուղ,
մաղադանոսն ու աղն՝ ըստ ճաշակի
Հորթ միսը խաշել, երկարավուն ու բարակ կտրատել:
Նույն չափի ձողիկներով կտրատել պղպեղներն ու վարունգը:
Սոխը կտրատել, թեթևակի տապակել բուսայուղով:
Ավելացնել պղպեղները, մի փոքր տապակել:
Եփել լոբին:
Զանգվածին խառնել միսը, լոբին, լցնել ամանի մեջ:
Ավելացնել վարունգը, աղ անել, զարդարել կանաչիով: