Բաղադրություն
9 ճ.գ. ջուր
2 ճ.գ. շաքարավազ
150 գ ճզմած կիվի
200 գ ճզմած մանգո
200 գ ճզմած ազնվամորի
Պատրաստման եղանակ
Ջրով և շաքարավազով շաքարահյութ եփել, յուրաքանչյուր ճզմած մրգի մեջ 3 ճ.գ. շաքարահյութ լցնել: Վերցնել սովորական պլաստիկե բաժակներ, յուրաքանչյուրի մեջ լցնել մի տեսակի մրգային պյուրեն, սառեցնել սառցարանում մոտ 30-40 ր., այնուհետև լցնել մյուսը, կրկին սառեցնել և վերջում ավելացնել վերջին տեսակի պյուրեն՝ մեջտեղում պաղպաղակի փայտիկ խրելով:
Մրգերն ու հատապտուղը կարող եք փոխարինել մեկ այլով:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել