Life.panorama.am-ը գրում է.
1 ճաշի գդալ օշինդրի տերևների վրա 200 գ եռացրած ջուր լցնել, դնել ցածր կրակի վրա, 6-7 րոպե եռացնել: Սառելուց հետո թուրմը քամել:
Առանձին տարայում նույն եղանակով պատրաստել թուրմ՝ երիցուկի ծաղիկներով, սառելուց հետո քամել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ https://life.panorama.am/hy/news/2018/09/27/stomach/782948
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել