
Բաղադրամասեր
-
1 կգ գազար,
-
2 ճաշի գդալ շաքարավազ,
-
1 ճաշի գդալ աղ,
-
3 ճաշի գդալ քացախ,
-
3-4 հատ սոխ,
-
1 հատ սխտոր,
-
0.5 թեյի գդալ կարմիր պղպեղ,
-
0.5 թեյի գդալ սև կամ սպիտակ պղպեղ,
-
համեմ,
-
5 հատ մեխակ,
-
150 գրամ բուսական յուղ
Պատրաստման եղանակը
-
Սոխը մաքրեք, կտրտեք, կեսը թողեք թարմ, մյուս կեսը տապակեք 150 գրամ բուսական յուղի մեջ: Այնուհետեւ ավելացրեք կարմիր պղպեղը, համեմն ու մեխակը: 1-2 րոպեից վերցրեք կրակից:
-
Դրանից հետո մաքրում եք գազարը, անցկացնում քերիչով, ավելացնում աղը, սեւ պղպեղը, վրան ճզմում սխտորը, ինչպես նաեւ թարմ սոխն ու շաքարավազը:
-
Ստացված պարունակության վրա ավելացնում եք տապակած սոխը, քացախը ու լավ խառնում: Լցրեք բանկայի մեջ եւ դրեք սառնարանը 24 ժամ:
-
Դրանից հետո այն պատրաստ կլինի մատուցման համար:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել