Կորեական աղցան՝ պատրաստված գազարով. համեղ, օգտակար և դիետիկ


15:40 , 25 օգոստոս, 2018

Բաղադրամասեր

Պատրաստման եղանակը

  • Սոխը մաքրեք, կտրտեք, կեսը թողեք թարմ, մյուս կեսը տապակեք 150 գրամ բուսական յուղի մեջ: Այնուհետեւ ավելացրեք կարմիր պղպեղը, համեմն ու մեխակը: 1-2 րոպեից վերցրեք կրակից:

  • Դրանից հետո մաքրում եք գազարը, անցկացնում քերիչով, ավելացնում աղը, սեւ պղպեղը, վրան ճզմում սխտորը, ինչպես նաեւ թարմ սոխն ու շաքարավազը:

  • Ստացված պարունակության վրա ավելացնում եք տապակած սոխը, քացախը ու լավ խառնում: Լցրեք բանկայի մեջ եւ դրեք սառնարանը 24 ժամ:

  • Դրանից հետո այն պատրաստ կլինի մատուցման համար:

Կորեական սալաթ՝ պատրաստված գազարով