Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ելակով տորթ սերուցքային կրեմով ու ժելեով
1-ձու 2 հատ2-շաքարավազ 100 գրամ
3-ալյուր 100 գրամ
կրեմ
1-COM_CCK_cream_cheese 300 գրամ2-սերուցք 100 մլ
3-ձու 2 հատ
4-շաքարավազ 100 գրամ
5-վանիլ
6-ելակ
7-դոնդող 500 մլ
Ինչպես պատրաստել
Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել ալյուր, խառնել: Տապակը յուղել, լցնել խմորը: Դնել մինչ 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը, թխել 10-15 րոպե, հովացնել: Պատրաստել կրեմը. ֆիլադելֆիան խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել սերուցքը, խառնել: Ձուն ավելացնել, խառնել: Վանիլի սերմերը հանել, այն լցնել պանրային զանգվածին: Բիսկվիթին կրեմ քսել: Դնել ջեռոցը 25-30 րոպե, հովացնել: Մնացած կրեմի վրա ելակ դնել: Ժելեն պատրաստել ըստ փաթեթի վրա նշվածի: Մնացած ժելեն ելակի վրա լցնել: Լավ կլինի սկզբից մի քիչ ժելե լցնել, դնել սառնարան, հետո նորից հանել ու լցնել: 6-8 ժամով դնել սառնարան :
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել