Բաղադրամասեր

  • չիչխան- 1 կգ

  • շաքարավազ- 1,5 կգ

Պատրաստման եղանակը

  • Չիչխանը մաքրել՝ հեռացնելով փայտիկները, լցնել քամիչի մեջ, լվանալ, չորացնել։

  • Այնուհետև չիչխանը պետք է աղալ՝ լցնելով մսաղացի կամ բլենդերի մեջ։

  • Ստացված խյուսի մեջ ավելացնել շաքարավազ և թողնել 2 Ժամ սենյակային ջերմաստիճանի պայմաններում։

  • Այս ընթացքում շաքարավազը պետք է լուծվի։

  • Այնուհետև լցնել ապակե տարաների մեջ և փակել խցանով։

  • Նախընտրելի է մուրաբան պահել սառնարանում կամ նկուղում։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել