Բաղադրամասեր
-
չիչխան- 1 կգ
-
շաքարավազ- 1,5 կգ
Պատրաստման եղանակը
-
Չիչխանը մաքրել՝ հեռացնելով փայտիկները, լցնել քամիչի մեջ, լվանալ, չորացնել։
-
Այնուհետև չիչխանը պետք է աղալ՝ լցնելով մսաղացի կամ բլենդերի մեջ։
-
Ստացված խյուսի մեջ ավելացնել շաքարավազ և թողնել 2 Ժամ սենյակային ջերմաստիճանի պայմաններում։
-
Այս ընթացքում շաքարավազը պետք է լուծվի։
-
Այնուհետև լցնել ապակե տարաների մեջ և փակել խցանով։
-
Նախընտրելի է մուրաբան պահել սառնարանում կամ նկուղում։
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/post/chichxani-muraba
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել