-
1 կգ մոշին ՝
-
1.5 բաժակ ջուր
-
1.5 կգ շաքարավազ,
Պատրաստման եղանակը
-
Առողջ մոշը մաքրել, թողնել քամվի:
-
Պատրաստել օշարակ:
-
Լցնել մոշի վրա և 5-6 րոպե եփել, կրակից վերցնել, որոշ ժամանակ թողնել, երկրորդ անգամ եփել 8-10 րոպե և նորից 6-8 ժամ թողնել:
-
Երրորդ անգամ եփել մինչև պատրաստ լինելը:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել